> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

divendres, 30 de març del 2012

Indignant!

Després d'una jornada de vaga com ahir, on milers de persones van sortir a mostrar la seva indignació no només amb la reforma laboral (que és un motiu que per si sol ja seria de pes) sinó que també hi ha molta gent que està desencisada per la contínua decepció i desconfiança envers una classe política cada cop més rovellada i més penosa.

Quan obres un diari i veus com parlen de noves retallades, més impostos, la nul·la capacitat d'invertir on toca com pot ser el cas del corredor mediterrani, aprovat per la UE , però que el govern Espanyol està encaparrat a no fer ja que diu que generaria una situació de desigualtat envers altres comunitats d'Espanya tot i ser una infrastructura necessària i molt útil, no, sinó que es dediquen a comprar la xarxa de carreteres de Madrid en estat ruinós per 5.000 milions d'euros havent de retallar 64.000 milions en estat del benestar.

Si senyor això si que és bona gestió i sentit comú !! Però és que a sobre, a la següent pàgina, et trobes amb cinquanta mil casos de corrupció en que surten impunes dels tribunals.

Com es pot demanar a la població d'un País que faci els esforços més grans de la seva història si hi  ha un espoli sistemàtic de les arques de l'estat i una gestió desastrosa.

Així no anem enlloc, el poble ha de fer-se sentir!! Fer notar als polítics que el seu poder i trona estan sostingudes pel poble.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada