> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

diumenge, 6 de maig del 2012

A les mares :-)

Avui és un dia molt especial, és el dia de la mare. I m'agradaria aprofitar-lo per fer un breu escrit.

La mare és aquella persona, amb la que des de ben petitets; ens ha donat a llum, ens ha alletat, ens educa, ens cuida, ens aconsella, ens guia ...

Així la llista podria ser infinita, però el que cal destacar, és que generalment el perfil de la mare, és un perfil molt i molt admirable.

Encara que ens els darrers temps estigui canviant la cosa, en la majoria dels casos, les mares han de coordinar vida laboral i vida familiar amb més intensitat que no els homes. I això pot comportar en alguns casos un estancament laboral i desigualtats d'oportunitats.

Així mateix, hem de recordar també que actualment, la majoria de les dones ja no són econòmicament dependents dels seus marits, cosa que dóna una llibertat i una autonomia molt positiva (des de'l meu punt de vista).

En resum, totes les mares són persones molt especials per a les nostres vides.

Per a mi, la meva mare és motiu d'admiració per la seva perseverança, esforç i coratge i per això voldria dedicar-li aquest article i donar-li les gràcies per tot.

Atentament, Alexandre D. Codina



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada