> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dimarts, 3 de juliol del 2012

Paradoxes


Recentment hem presenciat la gran celebració de la victòria de la selecció Espanyola a tot arreu d”Espanya.

És com a mínim vergonyós que el president del govern Espanyol,el senyor Mariano Rajoy, estigués present a la final celebrant-ho amb els jugadors mentre a València s”estaven cremant boscos i pobles. Això a més a més de: la inestabilitat borsària, els alts índex d”atur i el desencís de la població en general.

Això sí, quan «La Roja» guanya un campionat, una gran massa de la població s”oblida dels problemes que ens afecten per assistir enfervorits a la celebració d”una copa. Com recentment hem vist al titular «The Guardian» http://www.guardian.co.uk/world/2012/jul/02/spain-euro-2012-youth-unemployment , Espanya no és capaç de generar treball per als seus joves però si de distreure”ls.

Actualment, tenim un atur dels menors de 25 anys del 52 %!! Per déu!!

Així mateix, també podem observar com Espanya és dels països europeus que més entrebancs posa a l”hora d”emprendre, i un dels més corruptes. És a dir, a l”hora de promoure el que realment pot fer tirar un país Espanya és un desastre.

Així que en resum, un president del govern davant circumstàncies com aquestes hauria d”avantposar el seu deure de tirar endavant el país i estar al costat de les persones que, ara més que mai, necessiten el suport i el recolzament del seu país enfront d”una representació «teatral» a les grades d”un estadi de fútbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada