> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dimecres, 4 de juliol del 2012

Sinergies Ciutadanes

En les circumstàncies actuals, hom pot veure la crispació, indignació i «emprenyament» envers els nostres polítics i sistema. Aquests sentiments, del tot raonables, no arriben quasi bé mai a transformar-se en una acció conjunta ciutadana que pugui fer front al monopoli polític actual.

El que passa, és que els ciutadans tenim un sentiment d”impotència envers la magnitud dels partits polítics i el sistema; això ens porta a pensar de vegades, Sóc l”únic que canviaria aquest sistema polític i posaria seny?

Doncs jo penso que hi ha molts ciutadans resignats per culpa d”aquest sentiment de solitud i impotència. Malgrat això, aquests ciutadans resignats tenen les idees clares i estan disposats a debatre-les amb qualsevol persona.

La clau per fer un canvi radical en el nostre sistema seria que tants i tants ciutadans «resignats» s”uneixin per tal de fer front a aquest monopoli.

Així doncs, penso que seria necessària una unió ciutadana enfront aquesta situació.

Hem de pensar que «La unió fa la força».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada