> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dimecres, 14 de novembre del 2012

Qüestió de llibertats

Ja que avui, hi ha tornat a haver una vaga general a Espanya, m'agradaria exposar el meu punt de vista sobre aquests moviments. 

En primer lloc, crec que els sindicats i les vagues són essencials per una societat democràtica. És cert que hi ha vegades que els treballadors/es han de donar un toc d'atenció a la classe dirigent exercint el seu dret a vaga. 

Ara bé, el que no és propi d'una societat moderna i democràtica, són els piquets "informatius" que es dediquen principalment a coaccionar a botiguers, treballadors i autònoms. 

Aquests, son hipòcrites, ja que ells/es estan exercint el seu dret a vaga de manera lliure i a la vegada, volen obligar a persones que, lliurement, han optat pel seu dret a treballar a no fer-ho. 

Crec que una frase que encaixa molt bé és "Les teves llibertat acaben on comencen les dels altres" així doncs, siguem racionals i siguem conseqüents amb els nostres drets i deures. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada