> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

divendres, 2 de novembre del 2012

EUA


Recentment, s’han publicat les noves dades del mercat laboral a Estats Units. Aquestes, mostren una clara millora i superen les expectatives de Wall Street amb escreix. Durant el mes d’octubre, s’han creat 171.000 llocs de treball enfront als 120.000 que esperava Wall Street.

Així mateix, cal dir que aquest informe ha estat publicat 4 dies abans d’unes eleccions presidencials molt renyides.

D’aquí a 4 dies, es realitzaran els comicis més ajustats i importants dels EUA. Aquests, no només seran importants per EUA, ho seran per a les resta del mon degut a la  seva influència a nivell global. 





Obama, ha sigut durament atacat per Romney el qual li ha retret molts temes en matèria econòmica. I és que segons el meu pare, l’administració Obama té el mèrit d’haver  estabilitzat la situació i haver evitat una depressió.

Davant aquest context, les dades d’avui suposen un cop d’efecte que podria ajudar a Obama ha ser reelegit. I és que al començar el seu mandat, va aprovar un ambiciós pla d’estímul que sembla estar donant els seus fruits.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada