> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

divendres, 1 de febrer del 2013

Noocràcia

Noocràcia, govern dels savis; paraula encunyada en l'antiga Grècia i de molta transcendència en l'actualitat.

El nepotisme polític actual ha acabat desenganyant als ciutadans i ciutadanes d'aquest país on veuen com la corrupció és constant i estesa.

El nostre sistema polític se sustenta en el nepotisme, la política de col·locació per dit. Un exemple n'és l'absurditat de tenir 135 diputats al parlament si no  hi ha una democràcia directa; perquè per tal de seguir el que diuen les cúpules dels partits i acatar la disciplina de vot no ens en calen tants.

D'altra banda, la major part dels partits polítics es financen a través de grans empreses o bancs que després fan condonacions a canvi de tractes de favor. Així doncs, des de que els hi han deixat diners tens les mans lligades i passen d'estar al servei del seu país al servei dels qui els hi han deixat els diners; l'establishment que té control sobre els partits polítics se sustenta en l'indiferència ciutadana. 

És per això que els ciutadans i ciutadans, ara més que mai, hem d'exigir una Noocràcia. Perquè d'aquesta crisi de valors només en sortirem amb moviments civils que reclamin el què és nostre: la sobirania del poble,  la plena dedicació i servei de la classe política al país i als seus ciutadans, la democràcia directa i la total transparència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada