> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

divendres, 8 de febrer del 2013

"Me voy que estoy un poquillo cansado"


Aquesta és l'última excusa que ha utilitzat el president del govern Espanyol, per tal de no fer front als periodistes.

Però, jo li vull dir al president Rajoy que els ciutadans estem cansats, molt cansats. Que en un país on el propi govern està esquitxat per casos de corrupció i el president evadeixi als periodistes i aposti per fugir d'estudi; són gestos que li resten credibilitat al ja malmès govern.


20130202203557
per @Popicinio de Flickr

Perquè, en primer lloc, cal recordar que a Espanya hi ha una taxa d'atur del 26,10%. Aquesta elevada xifra, és una olla a pressió social que està a punt d'esclatar. En aquesta tònica, és important recalcar que hi ha molta gent que ja no té res a perdre, i això és el més perillós que hi ha per al status quo.

En aquesta continua desfilada de corruptes impunes i d'explicacions inexistents cal preguntar-se fins quan hem d'aguantar aquest sistema oligàrquic. És hora d'una regeneració política de veritat, d'acabar amb el bipartidisme i la corrupció, de democràcia directa.

Finalment, en la meva humil opinió i aprofitant l'ocasió , crec que el President Mas ha fet molt bé de convocar la cimera per a la regeneració democràtica a Catalunya, sempre i quan es transformi en accions concretes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada