> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dilluns, 4 de març del 2013

L'Espanya bananera

Avui, un cop més, el govern Espanyol s'ha tornat a mostrar més propi d'una dictadura "bananera" que no pas d'un Estat democràtic.

En primer lloc, cal recalcar que Rodríguez Sol, fiscal superior de Catalunya, va dir a Europa Press el següent: "Al poble se li ha de donar la possibilitat d'expressar el que vol". I la meva pregunta és, hi ha actitud més democràtica que aquesta? Un fiscal general de l'Estat que tingui valors democràtics i dos dits de seny, ni de lluny rellevaria a una persona vàlida que ha expressat una opinió tan coherent com aquesta. 

Si més no, el president Mas, ha respost davant aquesta actitud corrosiva i tòxica vers qualsevol que es pronunciï favorable al dret a decidir i del procés en general; la rèplica diu el següent: "Pot passar que un general amenaci amb l'exèrcit i no passi res, i que per demanar respecte pel poble s'obri un expedient" 

Finalment, només resta dir que davant aquestes actituds tan poc democràtiques hem de resistir i aconseguir donar la veu al poble de Catalunya amb un procés democràtic sense caure en provocacions. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada