> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dilluns, 31 de gener del 2011

Falta d’ètica

Aznar, seguint la tònica dels darrers anys, ha deixat anar un dels seus discursos, en el que diu textualment “ España no puede competir en el mundo con autonomías que aspiran a ser "miniestados"”
Crec que aquesta opinió ,no té ni cap ni peus, ja que sense aquestes “autonomies que aspiren a ser estats”, Espanya, no tindria el mateix poder econòmic. Per no parlar de la quantitat de turistes que visiten Barcelona cada any i surten encantats de la cultura catalana, de la seva gent i de la seva terra.
Caldria que la classe política d’aquest país, fos un xic més curosa en les seves declaracions, i en aquest cas Aznar, com sempre, ha mostrat una manca total de respecte i de coneixement del territori i el sentiment dels seus habitants.
En aquest enllaç, trobareu gran quantitat d’informació sobre la notícia.
http://www.lavanguardia.es/politica/20110131/54107860179/aznar-espana-no-puede-competir-en-el-mundo-con-autonomias-que-aspiran-a-ser-miniestados.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada