> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

diumenge, 9 d’octubre del 2011

El valor d'un bon llibre

Els llibres són i han sigut sempre els guardians de la cultura i del saber. Però, fins a quin punt es valora un llibre actualment?
Els adolescents cada cop llegeixen menys i llibres de menys qualitat, llibres de consum sense un rerefons filosòfic o aplicable a la vida real.
Personalment, penso que llegir fa canviar vides, i no ho dic sense coneixement, ja que ho he experimentat en mi mateix. He descobert que a mesura que més llegeixo i escric sóc millor persona i tinc un millor punt de vista, i una millor opinió de les coses.
Saber absorbir la saviesa dels antics està a l'abast de tothom, ja que gràcies a la xarxa de biblioteques qualsevol persona pot gaudir de bons llibres que l'ajudin a millorar personalment.
Per finalitzar, m'agradaria que els joves que llegeixen no fos perquè els seus professors o pares els han obligat, sinó perquè els hi vingui de gust i se sentin atrets pel llibre fins a tal punt d'invertir el seu temps lliure en llegir. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada