> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dimarts, 4 d’octubre del 2011

La força del grup

Els humans des de sempre hem tingut preferència per anar amb grup i viure en societat, com ja ho feien els prehistòrics per anar a caçar, ja que es van adonar de que si caçaven junts, podien caçar animals més grans.Com molt bé diu la frase: "La unió fa la força"
Ara bé, fins a quin punt hem d'acceptar les condicions imposades pel grup i quan hem de fer prevaldre els nostres pensaments o idees,encara que xoquin directament amb els pensaments del grup. Tots hem d'afrontar situacions on tenim dos alternatives. O bé ens ignorem a nosaltres mateixos i fem el que el grup ens mana, traint els nostres ideals, o bé posem pel davant els nostres pensaments i ideals als pensaments del grup i ens "arrisquem" a ser exclosos del grup.
Però des de el meu punt vista, penso que no podem ser extremistes, hi haurà situacions en les que haurem de cedir envers els interessos del grup, encara que sempre que no  vulnerin o  ridiculitzin a ningú o a nosaltres mateixos. Tot i que personalment crec que l'alternativa més complicada és sens dubte la de fer-nos cas,seguir els nostres ideals i ser independents del grup, per a mi això és una de les decisions que indiquen més com és una persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada