> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dissabte, 26 de febrer del 2011

Assesinen al ministre de les minories al Pakistan

El passat dijous dia 24 de febrer. Van assesinar al ministre de minories del Pakistan quan anava amb el seu cotxe per una zona residencial.
Aquest era l'únic ministre cristià, el ministre anava amb el seu toyota corolla quan un home amb túnica el va cosir a trets.
Per què? Doncs perque era cristià hi havia terroristes que l'hi eren contraris fins a arribar al punt de voler la seva mort.
Les discrepàncies entre religions no poden arribar mai a la violència, ja que cadascú pot professar la seva religió lliurement o així hauria de ser.

Aquestes son paraules seves abans de morir:

"La meva missió per la justícia, pels drets humans, per la protecció de les minories continuarà. Confio en l'ajuda de Déu ", diu en una entrevista exclusiva amb l'Agència Fides.

Senyor Ministre, ha escoltat les noves amenaces dels grups terroristes contra vostè?
Les amenaces i els temptatius d'intimidació se succeeixen un rere l'altre. Els rebut sempre amb preocupació, però, la missió de la meva vida és protegir la llibertat religiosa, els drets de les minories, la justícia i la igualtat: continuarà fent-ho sense demora. Continuaré amb el meu compromís tot i les amenaces d'aquests grups que
,entre altres coses, són il legals i danyar la imatge del país.














Imatge extreta de archbishop-cranmer.blogspot.com


 Publicat per Àlex

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada