> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dimecres, 9 de novembre del 2011

Ecologia i Empresa

Cada dia veiem com en països d'Àfrica arriben cada any milers de tones de brossa electrònica de marques dels països desenvolupats.

Aquests països no poden afrontar les despeses de crear plantes de reciclatge per tota la brossa que els hi enviem. En els abocadors, milers de persones, entre elles nens i nenes, busquen qualsevol metall entre la porqueria per reciclar-lo i revendre'l com per exemple els cables i connectors que tenen coure. El que no es pot reciclar es crema o es deixa en els abocadors. Aquests abocadors provoquen malalties als que viuen al seu voltant i als que per subsistir es veuen obligats a fer aquestes feines.

Companyies internacionals que gallardegen de ser respectuoses amb el medi ambient acaben llençant els seus dispositius antics a abocadors de països subdesenvolupats.

No obstant, per sort moltes empreses de tot el món ja han entès que si no cuidem el nostre planeta i els nostres recursos naturals, elles mateixes acabaran desapareixent. Com molt bé tothom sap, sense recursos primaris no podem fer res. 

Aquí us adjunto un vídeo de Greenpeace molt interessant :






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada