> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

divendres, 11 de novembre del 2011

Què farem en el futur?

Tot i què preveure el futur és impossible, no és massa complicat saber quins problemes tindrem d'aquí uns quants anys si continuem al mateix ritme.

Fa poc la població Mundial va arribar als 7.000.000.000 d'habitants, i segueix en augment a un ritme alt. Països Africans com la Rep. Dem. del Congo on la taxa de fecunditat és de 6,1 i l'esperança de vida és de 49 anys l'espai lliure per a viure és cada cop més escàs i ha obligat a grups de persones ha viure dins dels parc Naturals cremant hectàres de terreny per tal de poder instal·lar-si i cultivar la terra. Però aquests problemes que actualment estan a aquesta zona d'Africa i ens poden semblar llunyans, realment són més pròxims, a l'any 2045 està previst que arribem als 9.000 milions d'habitants a la terra. Amb tanta població, quedarà terreny per a tots? Segurament no,en conseqüència hi hauran conflictes territorials i guerres per l'escassetat de recursos.

Per tant, si ja ho podem preveure, hem de començar a pensar com evitar arribar fins aquest extrem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada