> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dimecres, 16 de novembre del 2011

Economia submergida

Actualment a l'Estat Espanyol l'economia submergida representa el 28% del PIB. L'economia submergida són totes les activitats que no són declarades o registrades a hisenda, i per tant no paguen impostos per la seva activitat.
Però us preguntareu perquè ens afecta? Doncs bàsicament perquè totes les persones que ho practiquen deixen de pagar però segueixen generant despeses diverses a l'Estat que al final be a ser el mateix que dir a les nostres butxaques. I perquè no dir que amb la quantitat dels impostos que s'evadeixen és podrien deixar de fer retallades sagnants i negatives per al creixement econòmic del nostre país.

Finalment, crec que s'haurien d'aplicar mesures  més dures als grans evasors ja que són un perill per a la nostra societat.





1 comentari:

  1. Alex estic molt orgullós de tu i de la feina que has elborat. Sens dubte el segon millor blog que visitat darrere el meu! Motles Felicitats.

    ResponElimina