> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

diumenge, 6 de novembre del 2011

Educació

Quin ha de ser el principal objectiu del sistema educatiu?

Per a mi, principalment ha de ser: forma futurs ciutadans capaços de sostenir el país amb ideals, respectuosos amb el medi ambient i amb ganes d'emprendre i de cooperar entre ells per tal de millorar.

Com ? Doncs per exemple impartint classes més orientades a la pràctica i al coneixement de què s'ha de fer en situacions de la vida quotidiana. S'hauria de fer reciclatge a les classes i explicar als més petits perquè és tan important reciclar i perquè és essencial que ho facin també a casa.

Anar-los explicant els conceptes de com emprendre i que és molt important tenir convicció amb el que un vol fer i de créixer com a persona envoltant-se de persones que t'ajuden a completar-te.

Si un país deixa d'invertir en educació deixa de generar riquesa per a un futur i per tant, es una absurditat retallar en educació i voler sortir de la crisi. Com vols sortir de la crisi ?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada