> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dimecres, 12 de setembre del 2012

Manifestació de l'11 de setembre del 2012


Molt Honorable Senyor Mas,

Degut a la gran i multitudinària manifestació a favor de independència esdevinguda el dia 11 de setembre d'aquest any, li demano que es replantegi clarament el nou paradigma social a Catalunya.

Des d'aquesta diada, res no tornarà a ser com abans, per millor o per pitjor, encara no ho sabem. Però del que si estem segurs és que el poble de Catalunya està cansat i va expressar amb total claredat a on vol dirigir-se.

Així doncs, atesa el gran percentatge de ciutadans partidaris de la independència, només li queden poques alternatives.

En el supòsit que al dia 20 d'aquest mateix mes el senyor Rajoy no accedeixi al pacte fiscal en la seva totalitat, només ens deixaran una opció, la independència.

Per tant, crec fermament, que en aquest cas, s'haurien de convocar eleccions anticipades presentant-se cada partit amb els valors que imperen actualment, ajustant així la realitat social amb la realitat política actual.

Finalment President, li vull dir que tot i que sabem que el camí serà llarg i dur, el poble de Catalunya és amb vostè i el govern de la Generalitat.

Ànims,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada