> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dimecres, 5 de setembre del 2012

Wikiteka


WIKITEKA

Ara que s'apropa la tornada a l'escola/universitat, he pensat que la web www.wikiteka.com  podria ser d'utilitat.

És una biblioteca social, on estudiants de tot el mon intercanvien, de manera senzilla i gratuita, apunts,resums,treballs,exàmens i qualsevol altre material útil per al desenvolupament educatiu.

Cal dir també que el seu èxit, (3 milions d'usuaris mensuals i més de 230.000 documents compartits), radica en la seva senzillesa. Un exemple és que per a compartir documents no és necessari tenir un usuari registrat.

WIKITEKA VS RINCON DEL VAGO

Així mateix, una diferencia molt important a destacar, és la diferència de llicències. A rincon del vago, l'autor entrega la propietat del document a France Télécom (empresa propietaria) a diferència de wikiteka, on tot el contingut del web està sota llicència Creative Commons.


D'altra banda, haurem de veure  si la seva senzilla d'ús i la millora sobre la propietat dels documents aporten prou valor afegit per tal de prendre-li quota de mercat a la web http://www.rincondelvago.com/.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada