> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

diumenge, 30 de juny del 2013

Concert per la llibertat

Ahir, dia 29 de juny, Catalunya va viure la seva nit. Va ser una vetllada màgica, emotiva, transcendent. La visió de 90.000 persones unides vers una causa comuna i gaudint d'una música excepcional era impressionant.

 A més dels presents, de ben segur, que moltes catalanes i catalans ho van seguir a casa seva; concretament, va tenir un pic d'audiència de 700.000 espectadors, 1.800.000 persones van connectar amb el concert en algun moment i va aconseguir un 32,3% de 'share'a les 22:00.


De fet, el concert va estar ple moments molt emotius; alguns dels quals van ser els castellers de Vilafranca amb un 3 de 9, el cant dels segadors o el tossudament alçats de Lluís Llach.




En conclusió, podem dir que Catalunya i els seus ciutadans, han tornat a mostrar al mon quina és la nostra lluita i com la volem guanyar, de manera democràtica i acompanyada d'una societat civil mobilitzada. 

Així mateix, us convido a dir la vostra respecte al concert; compartir les sensacions, pensaments o impressions que us va inspirar.

Visca Catalunya lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada