> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dimecres, 26 de juny del 2013

Internet gratis?

Davant el recent descobriment de com els governs vigilen als ciutadans, ens hem de preguntar, aquestes dades que han anat a parar els governs d'on venen?

La resposta són les grans companyies d'Internet (Mircrosoft, Apple, Google,...).  De fet, quan cerquem per Internet, mirem el facebook, pugem una foto a instagram o publiquem un tweet,  tenim la sensació de què és gratis; tanmateix, no és així.



Al realitzar les accions esmentades, estem donant tones d'informació molt valuosa a empreses que les utilitzaran, de ben segur, per a maximitzar els seus beneficis. Som unitats econòmiques a les que sostreure informació, volen conèixer els nostres hàbits de consum, orientació sexual, preferències religioses.... Tot per a poder oferir més valor afegit als seus anunciants i accionistes.


En conclusió, per a arribar a ser conscients de quin nivell d'exposició tenim a Internet, us deixo un documental que no té pèrdua, tot i que és llarg, val la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada