> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dimarts, 18 de juny del 2013

Reinventem-nos (I)

Benvolgudes lectores i benvolguts lectors,

Davant la preocupant taxa d'atur a Espanya i Catalunya, un 27,1% i un 24,5%, he preparat un article que englobi diverses opcions per emprendre o reempendre. 

Reemprendre? Doncs sí, CECOT, ha creat una xarxa on empresaris que volen cedir una empresa contacten amb reemprenedors. Si esteu a l'atur, no trobeu feina o no esteu en condicions d'emprendre, aquesta és una magnífica oportunitat. De fet, cal tenir en compte que els empresaris sortints assessoren als nous durant un període de 6 mesos  i que des del primer dia hi ha clients i facturació. Per si voleu aprofundir, us deixo un vídeo que us pot interessar.




D'altra banda, tenim l'empresa tradicional, la SL, una forma empresarial en que la responsabilitat està limitada al capital aportat. Per a constituir-la, cal un capital mínim de 3.005,06€.


Finalment, us deixo una opció molt vigent, socialment responsable i amb gran potencial, les Cooperatives. Són una de les formes empresarials que més feina donen, estan arrelades al territori, solen tenir una gran implicació per part dels socis/treballadors, gran flexibilitat, formació contínua i múscul financer. Si voleu més informació, podeu llegir un article anterior del bloc, Economia social



El pròxim post, parlarem de formes de finançament diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada