> Web Statistics http-equiv="Refresh" content="0;url=http://www.parlemdetot.com"> http-equiv="Refresh" content="10;url=http://www.dominio.com">

PODCAST

dijous, 20 de juny del 2013

Reiventem-nos (II)

Reprenent l'anterior article, avui us mostraré diverses opcions de finançament col·lectives, aquesta modalitat s'anomena crowdfunding. El model consisteix en la recaptació de diners per part d'un artista/emprenedor/ONG... a través de la comunitat d'Internet a canvi de petits obsequis tals com (samarretes, dinars amb els creadors, mencions a les xarxes socials,...) segons la quantitat aportada.

La primera opció és Kickstrater una web de crowdfunding que des del seu inici ja ha recaptat més de $663 milions de dòlars de 4.3 milions de persones per a finançar 43.000 projectes creatius.

 En segon lloc, us proposo verkami , un web on els artistes publiquen el seu projecte i posen una meta, en aquest cas, si no s'arriba a l'objectiu, els mecenes, internautes, reben els diners que havien invertit.

Tercerament, hi ha lemonfruits, una plataforma similar a les anteriors, però amb la particularitat que en comptes d'obsequis, ofereixen accions.  


En quart lloc, tenim goteo una iniciativa similar a les esmentades anteriorment.

Així doncs, aqui teniu diferents opcions de finançament que espero que us serveixin per a engegar nous projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada